Waarom

Wij geloven dat het zinvol is om af en toe in rust, en met aandacht, stil te staan bij wie je bent en wat je wil. Om regelmatig te herijken en te bedenken: Waar gaat mijn leven of mijn werk voor mij over? Zit ik nog op het pad dat mij het beste past? Wil ik bijsturen en zo ja, hoe dan? Wij helpen je antwoorden te vinden en stappen te zetten die bij je passen. Aan al onze programma’s liggen de volgende ideeën ten grondslag:

1 Jij bent ons uitgangspunt

Niemand kent jou zo goed als jij jezelf. Dat betekent dat jij de best passende antwoorden kent op jouw persoonlijke vragen over leven en werk. Soms kun je niet of moeilijk bij die antwoorden komen. Bijvoorbeeld door tijdsdruk, verwachtingen van anderen of door een verandering in je leven. Wij helpen je weer contact te maken met jezelf en je belangrijkste drijfveren om van daaruit beslissingen te nemen.

2 Wij werken vanuit veelzijdigheid

Je bent niet alleen je brein, je omgeving, je verleden, wat je denkt, wat je voelt, wat je doet, etc. Je bent dat alles tegelijk. Wij spreken je daarom aan op verschillende delen van jezelf: hoofd, hart, handen en lijf.

We werken met een divers samengestelde groep trainers, begeleiders of workshopleiders. Door te werken met en vanuit meerdere disciplines en methoden, kun jij je vraag vanuit verschillende invalshoeken aanpakken.

Zo zorgen we er samen voor dat de keuzes die je maakt, helemaal bij je passen.

3 Wij trekken je weg uit het alledaagse

Wij werken op bijzondere locaties waar je met onze programma’s letterlijk en figuurlijk afstand neemt van het dagelijkse en de ruimte hebt om te denken, te voelen en te doen. Onze locaties zijn De Buitenwerkplaats (Starnmeer bij Amsterdam), de St.Bonifatiuskerk (Horssen bij Nijmegen), studioREM (Amsterdam) en Hôtel Droog (Amsterdam).