Testimonials

RebootWeekend:

—–“Het weekend heeft me helderheid, rust en ontspanning gebracht. En ik voel me in mijn kracht gezet. Het is een goede investering. Vooral als je ergens vastloopt.” L. Wevers. Een uitgebreid verslag van L. Wevers vind je hier.

—–“Het was een bijzonder weekend met veel verschillende mensen en invalshoeken. Ik heb nieuwe ervaringen en kennis met betrekking tot verandering opgedaan.” Anoniem.

—–“Het was een geweldig weekend!” Anoniem.

—–“Het RebootWeekend heeft me inzicht gegeven in waar ik goed in ben, waar ik mogelijk iets mee kan gaan doen, en wat ik leuk vind.” Martine.

Buitenwerplaats3_RebootTime

—–“Ik heb voor mezelf concreet kunnen maken waarom ik van tijd tot tijd vastloop in mijn werk. Heel waardevol, want deze bewustwording helpt bij het hiermee omgaan.” Anoniem.

—–“Een prima confrontatie met jezelf.” Anoniem.

RebootWorkshop:

—–“Ik voelde dat deze korte middag iets met mij gedaan had. Ik was vervuld van een vrolijke mildheid.” Ellen Snoep. Ellen schreef een persoonlijk verslag van onze programmapresentatie en korte workshop.

Hotel_Droog_RebootTime—–“De workshop heeft heel veel bij me losgemaakt.” Anoniem.

—–“Ik voel me blij. Het was maar één uurtje, maar er werd me wel even een spiegel voorgehouden (en gelukkig was het herkenbaar). Het heeft me zeker geholpen in mijn werk gister en vandaag. Nu volhouden!” Veronique.

Reacties op de Workshop ‘Hoezo druk?’ speciaal voor ouders van jonge kinderen vind je hier.