Programma

RebootTime biedt weekenden, trainingen, workshops en gesprekken aan; programma’s van verschillende duur voor verschillende doelgroepen.

3611658205_bbc6f1f341_o

RebootWeekenden

Wil je iets te veranderen in je leven of in je werk, maar weet je niet precies wat, en vooral ook: hoe? Of ben je tevreden, maar wil je de tijd nemen om te herijken? Of gun je jezelf een weekend rust en echte aandacht voor jezelf op een prachtige plek?

Dan is een RebootWeekend echt iets voor jou. Tijdens een RebootWeekend neem je uitgebreid de tijd om stil te staan bij wat je wil en hoe je dat wil bereiken. Ervaren trainers en begeleiders helpen je daarbij. Je volgt (in rust) een intensief en gevarieerd programma, waarin je hele zijn wordt aangesproken: je hoofd, je hart, je handen en je lijf.

Zo zorgen we er samen voor dat de keuzes die je maakt, echt bij je passen en daarmee ook zullen werken. Niet alleen wij vinden dat: ons RebootWeekend wordt door deelnemers beoordeeld met gemiddeld een 9 op een schaal van 1-10!

MondayMeetup_RebootTime RebootTrainingen

Naast de weekenden organiseren we RebootTrainingen op verzoek voor groepen die behoefte hebben aan leren en reflecteren m.b.t. zichzelf, het werk en elkaar. Trainingen kunnen op maat gemaakt worden, of er kan een keuze worden gemaakt uit het ontwikkelde aanbod:

– Meer focus in je werk – Doen wat ertoe doet – halve dag
– De knoop doorhakken – Naar tevredenheid beslissen – halve dag
– (Nog) meer plezier in je werk – Hoe werk energie kan opleveren – halve dag
– Beter je grenzen stellen? – Onderzoek dan eerst je ruimte – hele dag
– Durf fouten te maken – Op een speelse manier meer bereiken – hele dag
– Lastige gesprekken – Hoe houd je de regie? – halve dag

Hotel_Droog_RebootTimeRebootWorkshops

RebootWorkshops vinden regelmatig plaats op vaak verrassende plekken in Amsterdam op basis van open inschrijving; iedereen kan meedoen. Als je je inschrijft voor onze maandelijkse RebootTips, blijf je van alle workshops op de hoogte.

Tijdens een RebootWorkshop
– Gun je jezelf even tijd en rust in alle drukte
– Werken we vanuit een thema, zoals ‘balans’, ‘wat wil ik echt?’ of ‘succes’.
– Maak je weer contact met wat jij wil en wat er voor jou écht toe doet
– Zet je vanuit daar een eerste stap in een voor jou passende richting

Na een RebootWorkshop:
– Weet je weer wie je bent en wat je wil
– Heb je energie en zin om vanuit vertrouwen in jezelf aan de slag te gaan

Stappen zetten_RebootTimeRebootGesprek

Soms heb je behoefte aan een persoonlijke korte Reboot; een snelle herijking met groots effect. Dan is het RebootGesprek iets voor jou. Na een korte telefonische intake, gaan we in een uur middels een gesprek en oefeningen op maat aan de slag met jouw vraag. Na een RebootGesprek weet je weer wat je dromen zijn en heb je praktische stappen geformuleerd om daar dichterbij te komen. Een maand na het RebootGesprek, bespreken we telefonisch na. Een RebootGesprek (inclusief voor- en nabespreking per telefoon) is los te boeken. Jouw investering is 225 euro ex btw. Locatie in overleg.

stroom-uit-knop_RebootTimeRebootSpecial: Offline Sunday

Omdat we in onze beeldschermen lijken te leven, terwijl er zoveel moois te zien en te ervaren is om ons heen. Omdat we communiceren via ‘devices’, terwijl echt contact met anderen zo essentieel is. Omdat we zoveel stress ervaren, terwijl we nog nooit zoveel vrije tijd hebben gehad. Omdat we reageren op dat wat van buiten komt, terwijl we van binnenuit ons leven vorm kunnen geven.

Daarom is het de hoogste tijd voor Offline Sunday: iedere eerste zondag van de maand één dag alle beeldschermen uit. 

Ga jij de uitdaging mee aan?

Offline Sundays zijn geïnspireerd op dit artikel. Je kunt je aanmelden voor een Offline Sunday bij het evenement op onze Facebookpagina. Deelnemen is gratis en op eigen kracht ;-).

Voor vragen en programma’s op maat, neem gerust contact met ons op.