10/6 Eendaagse kennismaking Deep Democracy

Deep Democracy LogoJa zeggen, en nee doen. Veel praten zonder knopen door te hakken. Uitstelgedrag. Belangrijke onderwerpen tot het laatst bewaren. In herhaling vallen. Of pas bij het koffiezetapparaat bespreken wat er echt toe doet. Ogenschijnlijk democratisch genomen besluiten worden vaak in de praktijk gesaboteerd. Ze kunnen leiden tot spanningen, onmacht, frustratie en ergernis. In elke sociale of privé-situatie komt het voor. In veel werksituaties en organisaties ook.

De eerstvolgende eendaagse kennismaking vindt plaats op 10 juni 2016 in Den Haag 9.30 – 16.30 uur.

Investering
Voor deze unieke eendaagse betaal je 245 euro (inclusief koffie, thee en lunch, exclusief btw.). Je meld je eenvoudig aan via dit formulier. Als je je aanmeldt voor 10 mei, krijg je maar liefst 50 euro korting.

Deep_democracyHet kan anders
De veelheid van informatie en de snelheid van veranderingen waarin we leven, vragen nieuwe manier van samenwerken, organiseren en communiceren. Eén man of vrouw aan de top kan al lang niet meer alles overzien, beheersen of beslissen. We hebben elkaar nodig, om in debat en dialoog te gaan, kennis te delen en ontwikkelen en de juiste besluiten te nemen. En, we hebben nieuwe vaardigheden nodig, om nog beter te luisteren, te superluisteren en over standpunten heen te luisteren. Om dit te leren, met elkaar te doen en versterken, biedt Deep Democracy uitkomst.

Een krachtige methodiek
Deep Democracy is een krachtige methodiek om conflicten op te lossen in jezelf of in groepen en (samen) besluiten te nemen zonder te polderen. Gebruikmaking van Deep Democracy helpt je uit (groepen) mensen en jezelf het beste te halen en (samen) te zorgen voor de hoogst haalbare oplossing.

  • Wil je ervaren hoe je duurzame besluiten kunt nemen en de handvatten daarvoor zelf kunnen toepassen?
  • Werk je als coach, met groepen, heb je collega’s of ben je leidinggevende?
  • Ben je geïnteresseerd in wat er gebeurt in groepsdynamiek, in de onderstroom?
  • Wil je effectief omgaan met spanningen in groepen, of met weerstand?
  • Ben je nieuwsgierig naar de wijsheid van de minderheid in jezelf en in groepen en wat die op kan leveren?
  • Wil je meer weten van een vernieuwende methodiek voor besluitvorming en conflictresolutie die inmiddels in 40 landen succesvol wordt gebruikt in de gezondheidszorg, het onderwijs, bij overheden en in het bedrijfsleven?

Kom dan naar onze eendaagse kennismaking over Deep Democracy.

Na deze eendaagse kennismaking:

  • Weet je wat Deep Democracy is
  • Heb je ervaren hoe Deep Democracy werkt
  • Kun je een aantal concrete Deep Democracy-tools toepassen vanuit jouw rol als professional (trainer, coach, teamleider, projectleider, beleidsmedewerker, etc.) en privé.

Aanmelden? Dat doe je eenvoudig hier. Wil je even overleggen vooraf of heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

Heel graag tot ziens!

Anna Kanneworff & Lydie van de Laar.

De trainers:

AnnaAnna B. Kanneworff is zelfstandig (team)coach, trainer en cultureel antropoloog en heeft haar eigen trainings- en coachingsbureau ABK Training & Coaching. Zij helpt mensen en groepen (teams) te ontwarren en verbinden. Om het beste uit zichzelf en de ander te halen. En daarmee de wereld als geheel. Anna werkt activerend, ervaringsgericht en op een speelse manier. Ieder mens is in haar ogen uniek en behoeft een eigen aanpak. Tegelijk is geen mens los verkrijgbaar. We zijn als mensen groepswezens en staan altijd in relatie tot de ander. Meer informatie op LinkedIn>

Lydie_van_de_LaarLydie van de Laar is oprichter van, en trainer en begeleider bij RebootTime. Zij is een enthousiaste generalist (psychologie, economie, talen) met een positieve instelling; ze gelooft in kansen, mogelijkheden en kracht van mensen. Naast oprichter van RebootTime, is Lydie eigenaar van Vertaaltank en werkt zij als leidinggevende bij de Hogeschool van Amsterdam. In al haar werkzaamheden zoekt zij naar wat kan veranderen en hoe. Meer informatie op LinkedIn>
Anna & Lydie zijn beide geaccrediteerd Advanced Deep Democracy practitioners, opgeleid door Myrna Lewis, die aan de wieg stond van Deep Democracy – the Lewis Method.
Voorwaarden
Tot twee weken voor deze kennismaking kun je kosteloos annuleren. Bij annulering tot een week van te voren, betaal je 50% van de kosten. Bij annulering minder dan een week voor de kennismaking, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Je mag te allen tijde iemand anders in jouw plaats laten komen. Mochten zich onverhoopt minder dan 6 mensen aanmelden, dan volgt annulering en krijg je je geld terug.