14/6 Hoezo druk?! Workshop voor ouders met jonge kinderen

RebootTime_MobileFirma Klaar voor de Start en RebootTime geven op zondagmiddag 14 juni voor de derde keer de workshop ‘Hoezo druk?!’ voor ouders met jonge kinderen die in de drukste periode van hun leven op zoek zijn naar balans en rust, maar tegelijkertijd naar persoonlijke groei en uitdaging.

Hoe maak je slim gebruik van het beetje vrije ruimte dat er is? Hoe kun je gehoor geven aan de behoeften van je gezin én van je werk én aan je eigen wensen en verlangens?

We bieden werkvormen met een positief, luchtige inslag die energie geven en tot (h)erkenning leiden. We maken je bewust van de kleine stappen die je kunt zetten om je minder geleefd te voelen en je te ontwikkelen in een voor jou goede richting. Zo behoud of hervind jij je persoonlijke balans. Dat is zowel voor jezelf, als voor jouw werk en privé-/familieleven goed en gezond.

Aan het eind van de workshop heb je antwoord op vragen als:

  • Wat speelt er?
  • Wat wil ik graag zo houden?
  • Waarin wil ik groeien of veranderen?
  • Hoe zorg ik daarvoor?

De werkvormen die op het programma staan, zijn: Check-in, Step in the Circle, Lieve Mona, Tiny Habits, Topervaring, Ansichtkaarten, Check-out en Borrel.

Eerdere deelnemers zeggen:

  • De workshop heeft mij praktische, makkelijk toepasbare tips gebracht
  • Goed dat er ook tijd was voor adempauze: rustig tempo, geen haast
  • Bijzonder hoe de sfeer vrij snel heel veilig was.
  • Heel erg leuk om andere mensen te ontmoeten en zo open durven te praten over een kwetsbaar onderwerp en tips uit te wisselen 

Praktische info:

De workshop vindt plaats op zondag 14 juni van 13.00 – 17.00 uur bij Firma Klaar voor de Start, Theophile de Bockstraat 3A, 1058 TV Amsterdam. We hebben plaats voor maximaal 12 deelnemers.

Graag tot dan!

Tickets koop je eenvoudig hier

De trainers Karianne Schippers (Firma Klaar voor de Start) en Lydie van de Laar (RebootTime) zijn beiden ouder van jonge kinderen ondernemer, trainer, coach, projectmanager, partner, vriendin, zus, dochter en meer, en zodoende ervaringsdeskundigen in het zoeken naar (en gelukkig vaak ook in het vinden van) balans, rust, persoonlijke groei en uitdaging.